Suzanne Hanzon

Trainster iDDD Foundation

Droomambitie: Ik wil met (com)passie in harmonie leven. Dichtbij mijzelf, met liefde en de wil om van betekenis zijn voor anderen.

Focus: Jongeren en volwassenen in mijn omgeving laten voelen dat ik er (voor ze) ben. Dat ik oprecht geïnteresseerd ben. Dat er niets is wat ik gek vind. Ik wil jongeren graag stimuleren te ZIJN wie ze zijn. Met ALLES erop en eraan! Je bent namelijk goed zoals je bent! Heel goed zelfs.

Waar ik voor sta: oprechtheid, humor, duidelijkheid, kracht, warmte, de drang je te leren kennen en mijn enthousiaste bereidheid je dingen te leren.

Wie ben ik, wat vind ik belangrijk en wat is mijn achtergrond.

Ik heb ongeveer 10 jaar in het onderwijs gewerkt. Eerst in een ondersteunende en begeleidende functie en later als docent omgangskunde. Hier heb ik gewerkt op het voortgezet onderwijs, praktijkschool en MBO. Hier is waar mijn ervaringen, plezier, soms stevige maar goede gesprekken en veel lachen met jongeren liggen.

Omdat ik voor mijn gevoel te weinig van werkelijke betekenis kon zijn in het onderwijs, ben ik het onderwijs uitgegaan als docent. Ik ga nog wel kinderen en jongeren coachen in het onderwijs op het gebied van rouw en verlies. Overlijdens, echtscheiding en jonge mantelzorgers is waar ik me op focus.
De persoonlijke ontwikkelingstrainingen die ik aan jongeren geef is een deel invulling van mij droomambitie!

Ik heb me naast mijn NLP Master ook bekwaamd in systemisch werk en oplossingsgerichte gespreksvoering. Nu ben ik bezig met een superinteressante coachopleiding. Hoe meer ik leer op deze vlakken, hoe meer ik erachter kom dat ik nog veel meer wil weten en leren. Dit is vaak een teken dat je goed zit in wat je doet!

Ik wil van betekenis zijn en daarbij een leven leiden waarin ik voluit geniet, voluit onderzoek. Als ik 90 jaar ben, wil ik terugkijken op een vol leven waarin ik veel gedaan en ontwikkeld heb. Ik wil geen spijt hebben van dingen die ik niet heb gedaan! Ik richt mijn leven nu in als een soort stappenplan, want dat wil ik echt bereiken.

Als ik ergens voor ga, dan ga ik er helemaal voor en geef ik mij vol. Ik kan lastig anders. Dit zorgt ervoor dat ik mij volledig inzet en dus ook heel hard kan vallen wanneer ik mis zit… Ik denk maar zo, dan maar vol overgave vallen ☺☺☺

De zin ‘alles wat aandacht krijgt groeit’ zijn samen met ‘A goal without a plan is nothing but a wish’ quotes die veel impact op mij hebben. Ik integreer ze zoveel mogelijk in mij leven. Ik leg je graag uit waarom!

Ik wil helpen om je wegen te laten vinden die je eerst niet zag, deuren te openen waarvan je niet eens wist dat er deuren zaten. Laat me je leren kennen ☺

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen