Jonne Zweers

Directeur iDDD Foundation & trainer

Droomambitie: Een inspiratievol en rijk leven in verbinding met mijzelf en mijn omgeving

Focus binnen iDDD: Jong-volwassenen inspireren en begeleiden hun leven zo vorm te geven zoals zij dat willen.

Visie: De wereld wordt een betere plek wanneer meer mensen hun mogelijkheden ontsluiten door hun droomambitie te gaan doen.

Waar ik voor sta: inspiratie, verbinding, vertrouwen, groei, resultaat

Tijdens mijn studententijd heb ik met veel passie gewerkt als DJ en een studentenorganisatie opgericht waarin studenten op ondernemende wijze de kwaliteit van kansarme mensen in de samenleving verbeteren: Enactus Utrecht.
De vrijheid die ik ervoer maakte dat ik vooral aandacht gaf en werkte aan waarin ik geloofde.

Na mijn afstuderen kreeg ik al op jonge leeftijd de kans directeur te worden van een stichting die opereerde in ontwikkelingslanden. Een leerzame en louterende ervaring voor een jonge vent zonder veel ervaring. Ik deed wat ik altijd deed: enorm mijn best doen en keihard werken. Vanuit mijn jeugd had ik namelijk de overtuigingen ontwikkeld dat als je hard je best doet je het redt en dat je het vooral alleen moet doen. Na een paar jaar merkte ik echter ineens dat ik ‘op’ was en iets anders wilde.

Dit was het moment waarop ik in aanraking kwam met persoonlijke ontwikkeling. Diverse trainingen en opleidingen lieten me ervaren en ontdekken hoe ik me voelde, wat ik belangrijk vond, waar ik vandaan kwam, wat ik uit de weg ging en waar ik naartoe wilde.
De duidelijkheid die ontstond heeft me geholpen beslissingen te nemen die zeer goed hebben uitgepakt. En ik dacht: had ik dit 15 jaar geleden maar geweten!

Ik ontdekte bovendien dat veel mensen in mijn omgeving met precies dezelfde vragen worstelden: Waar word ik gelukkig van? Hoe creëer ik impact? Wie ben ik? Waar wil ik naartoe?

Ook in veel organisaties leven deze vragen. Hoe creëren we voldoende waarde voor onze klanten, medewerkers én de wereld? Waarom doen we wat we doen? Wat is ons bestaansrecht?
In een snel veranderende wereld worden deze vragen steeds belangrijker.
En noodzakelijke veranderingen in organisaties beginnen volgens mij altijd bij het individu.

Vanuit mijn missie, kennis en ervaring, ondersteun ik mensen en organisaties bij het vinden van antwoorden op deze vragen en mensen in beweging brengt.

Email: jonne@iddd.nl
Telefoon: 06-247 247 61

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen